top of page

passeringskurs

Dette kurset er for alle som har utfordringer når de møter og passerer andre hunder på tur. Vi møtes først for å finne årsaken til at hunden utagerer, før vi går gjennom hvilke treningsmetoder vi kan bruke, hva hvis hunden utagerer, og trener så i fellesskap med andre hunder i flere miljøer, så hundene generaliserer treningen.

Kurset går over en helg. Fredag er det en teoridel hvor vi snakker om mulige årsaker til atferden og hvordan vi kan hjelpe hunden å gjøre gode valg, så dere kan få det hyggelig sammen på tur igjen. Lørdag og søndag lærer dere en rekke praktiske øvelser dere kan bruke under trening og i nødsituasjoner, og får øve på å bruke disse i praksis.

 

Vi tar hensyn til hver ekvipasje og deres behov, og setter aldri hundene i situasjoner de ikke er klare for å håndtere. Vi er derfor to instruktører og maks seks deltakere på kurset.

 

Vi gjør oppmerksom på at atferdsmodifisering tar tid, og dere må fortsette å trene med hunden deres i etterkant av kurset for å komme i mål med treningen. Vi er tilgjengelige for oppfølging på mail om dere har behov for det.

Pris helgekurs: 3000,-

273597783_4763526833725324_2111789910429078386_n.jpg
bottom of page