top of page

På Strak Labb er nå i gang!

Fanny Enqvist

Vi kan nå med glede meddele at På Strak Labb endelig er åpen! På Strak Labb er en ny hundeskole som holder kurs flere steder i Østfold, blant annet i Sarpsborg, Slitu og Halden.


Alle som jobber hos oss er utdannede hundeinstruktører og har erfaring med å holde kurs fra andre hundeskoler. Noen av oss er videreutdannet atferdskonsulenter, som gjør at vi også kan hjelpe med problematferd. Vi sørger alltid for å holde oss oppdaterte på nytt i hundeverden, så vi kan hjelpe alle hunder - og mennesker - på best mulig måte.


Vi bruker kun belønningsbaserte metoder. Det vil si at vi aldri bruker kjefting, korrigering, frykt eller tvang. Vi vet gjennom forskning at belønningsbasert trening er mer effektivt enn trening som benytter seg av korrigering, og skaper lykkeligere hunder. Hos oss er dyrevelferd og forholdet mellom hund og menneske i sentrum, og vi tilrettelegger for at alle som deltar på kurs skal lykkes. Vi har derfor også små grupper på kurs, så alle deltakere skal få individuell oppfølging.


Ta gjerne kontakt med oss gjennom kontaktskjema, per e-post eller telefon om dere lurer på noe. Følg oss gjerne også på Facebook eller Instagram for å holde dere oppdatert på hva som skjer hos oss.


På Strak Labb Hundeskole

Fanny Enqvist

IMG_20180620_072108_219_edited.jpg
bottom of page